De Paardenboerderij Cadeaubonnen

Aanbod

Wat valt er allemaal te beleven op De Paardenboerderij?

Paardrijlessen

NATUURLIJK PAARDRIJDEN voor jong en oud

Hieronder vind je meer uitleg over onze aanpak tijdens paardrijlessen. Wij geloven sterk in natural horsemanship, bitloos rijden en het therapeutische effect van buitenritten en hippotherapie.

Lees meer
Paardentherapie

HIPPOTHERAPIE oh zo waardevol

Hippotherapie is het ideale middel voor de ontwikkeling van de motoriek, conditie en vooral als middel om het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, concentratie en verantwoordelijkheidszin te ontwikkelen.

Lees meer
Helpende handen

BOERDERIJBELEVING genieten, genieten en nog eens genieten

De natuurlijke omgeving maakt van De Paardenboerderij een unieke uitvalsbasis om tot rust te komen. Op het programma staan: wandelingen in de natuur, buitenritten met het (eigen) paard, een bezoekje komen brengen aan de boerderij en een dagje meewerken op De Paardenboerderij.

Lees meer
De Paardenboerderij - Kinderkamp Kerstvakantie

KINDERKAMPEN 6-12 jaar

Tijdens de schoolvakanties organiseren we kinderkampen. Het accent ligt op het op een speelse manier plezier beleven aan de paarden met aandacht voor sociale en emotionele ontwikkeling. Door de pedagogische begeleiding en individuele aandacht zijn kinderen met extra noden ook welkom.

Lees meer
Stallenverhuur

VERHUUR stalling

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En daarom verhuren wij onze accomodatie aan paardeneigenaars om paarden te stallen, te trainen of zelf les te geven.

Lees meer
Welkom op De Paardenboerderij

PAARDENTRAINING met of zonder stalling

Je kan bij ons terecht voor het trainen van je paard in al dan niet bitloos rijden, grondwerk, binnen- en buitenritten, schriktraining, trailerladen enzovoort. Zowel voor ongetrainde paarden als de verbetering ervan.

Lees meer
Verhuur evenement

VERHUUR accommodatie & evenementen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En daarom verhuren wij onze accomodatie om evenementen te organiseren en bedrijven kunnen hier aan teambuilding werken.

Lees meer
Paardentherapie

HERINNERINGEN vastleggen

Soms wil je mooie momenten vastleggen op een gelijkwaardig mooie locatie. De boerderij, haar bewoners en de natuurlijke omgeving vormen samen een uniek decor voor jouw fotoshoot.

Lees meer
Gezondheidstherapie voor mensen

GEZONDHEIDSTHERAPIE voor mensen

Vind jou persoonlijke kracht dankzij massage, energetische heling, kruiden- en voedingsadvies en psychologische begeleiding.

Lees meer
Gezondheidstherapie

GEZONDHEIDSTHERAPIE voor dier

Wij behandelen ook dieren zodat ook zij hun kracht vinden dankzij massage, energetische heling, kruiden- en voedingsadvies.

Lees meer