De Paardenboerderij Cadeaubonnen

Aanbod

Wat valt er allemaal te beleven op De Paardenboerderij?

Gezondheidstherapie voor mensen

GEZONDHEIDSTHERAPIE voor mensen

Vind jou persoonlijke kracht dankzij massage, energetische heling, kruiden- en voedingsadvies en psychologische begeleiding.

Lees meer

GEZONDHEIDSTHERAPIE voor dier

Wij behandelen ook dieren zodat ook zij hun kracht vinden dankzij massage, energetische heling, kruiden- en voedingsadvies.

Lees meer
Gezondheidstherapie
Paardentherapie

PAARDENTHERAPIE oh zo waardevol

Paardentherapie is het ideale middel voor de ontwikkeling van de motoriek, conditie en vooral als middel om het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, concentratie en verantwoordelijkheidszin te ontwikkelen.

Lees meer

DEKHENGST Joda

Joda (°13 mei 2006 ), zoon van Clue Indian en Djardy, is de natuurlijke leider van de mannengroep. Zijn leiderscapaciteiten combineert hij met een uitzonderlijk zacht karakter, wat van hem een juweel van een hengst maakt.

Lees meer
Dekhengst
Stallenverhuur

VERHUUR stalling

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En daarom verhuren wij onze accomodatie aan paardeneigenaars om paarden te stallen, te trainen of zelf les te geven.

Lees meer

PAARDENTRAINING met of zonder stalling

Je kan bij ons terecht voor het trainen van je paard in al dan niet bitloos rijden, grondwerk, binnen- en buitenritten, schriktraining, trailerladen enzovoort. Zowel voor ongetrainde paarden als de verbetering ervan.

Lees meer
Welkom op De Paardenboerderij
Paardrijlessen

PAARDRIJLESSEN voor jong en oud

Hieronder vind je meer uitleg over onze aanpak tijdens paardrijlessen. Wij geloven sterk in natural horsemanship, bitloos rijden en het therapeutische effect van buitenritten en paardentherapie.

Lees meer

RECREATIE genieten, genieten en nog eens genieten

De natuurlijke omgeving maakt van De Paardenboerderij een unieke uitvalsbasis om tot rust te komen. Op het programma staan: wandelingen in de natuur, buitenritten met het (eigen) paard, een bezoekje komen brengen aan de boerderij en een dagje meewerken op De Paardenboerderij.

Lees meer
Helpende handen
De Paardenboerderij - Kinderkamp Kerstvakantie

KINDERKAMPEN 6-12 jaar

Tijdens de schoolvakanties organiseren we kinderkampen. Het accent ligt op het op een speelse manier plezier beleven aan de paarden met aandacht voor sociale en emotionele ontwikkeling. Door de pedagogische begeleiding en individuele aandacht zijn kinderen met extra noden ook welkom.

Lees meer

CURSUSSEN een greep uit ons aanbod

Hier vind je een overzicht van de cursussen die hier gegeven zullen worden en voorbij zijn. Wij staan open voor suggesties en we geven ook jou de mogelijkheid om hier cursussen te komen geven, al dan niet in samenwerking.

Lees meer
Welkom op De Paardenboerderij
Verhuur evenement

VERHUUR accommodatie & evenementen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. En daarom verhuren wij onze accomodatie om evenementen te organiseren en bedrijven kunnen hier aan teambuilding werken.

Lees meer