Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/base.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 15 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/flipclock.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 16 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/dailycounter.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 17 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/css/base.css in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 19 Warning: Array to string conversion in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1098

Hippotherapie

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][vc_custom_heading text=”HIPPOTHERAPIE” font_container=”tag:h2|font_size:40px|text_align:center|color:%2355774b” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”32px”][vc_single_image image=”1357″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_empty_space height=”75px”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hippotherapie is het ideale middel voor de ontwikkeling van de motoriek, conditie en vooral als middel om het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, concentratie en verantwoordelijkheidszin te ontwikkelen.

 

Paarden zijn gevoelswezens. Ze voelen je aan en reageren hierop. Je ontdekt via de lichaamstaal van paarden dus eigenlijk meer over jezelf. Hippotherapie wordt aangeboden voor personen met extra noden of voor iedereen die even wilt stilstaan en reflecteren.

We vertrekken altijd vanuit de persoon, niet vanuit de problematiek. Vanuit een positieve benadering wordt er samen met een erkende hippotherapeut en het paard gekeken naar wie jij bent, wat jouw valkuilen zijn en wat je graag zou willen veranderen zodat je meer in jouw kracht kan staan. Je leert om stil te staan bij je handelen en krijgt emotionele begeleiding om jezelf te versterken.

Dit kan in persoonlijke sessies of je kan deelnemen met het hele gezin om in de diepte te ontdekken wat er leeft in het gezin, met als doel het wederzijds begrip onder elkaar te versterken.

 

Maak een afspraak

[vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]