Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/base.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 15 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/flipclock.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 16 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/dailycounter.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 17 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/css/base.css in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 19 Warning: Array to string conversion in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1098

VERHUUR STALLEN

De Paardenboerderij - Verhuur stallen

Onze privé-stal biedt onderkomen aan maximum 5 paarden. Dit kan als permanente stalling of bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Iedere stal heeft een privé buitenloop met daarnaast ook toegang tot onze binnen- en buitenpiste en tot de weide.

Het paard komt terecht in een oase van rust, het wordt mee opgenomen in onze familie en het geniet van natuurlijke en evenwichtige voeding. Je ontvangt een sleutel zodat de stal altijd toegankelijk is. Er is 24/7 toezicht, want de stallen zijn deel van de hoeve waar we zelf inwonen.

Met aansluiting tot het ruiterroutenetwerk, midden in de natuur, is onze hoeve voor paard en eigenaar een ideale plaats om samen tot rust te komen.