Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/base.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 15 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/flipclock.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 16 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/dailycounter.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 17 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/css/base.css in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 19 Warning: Array to string conversion in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1098

26/02/2015 – Theorieavond Rechtrichten van Paarden door YoKi

RECHTRICHTEN… WAAROM?

Theorieavond over de natuurlijke scheefheid van paarden en… de oplossing!

Elk paard is van nature asymmetrisch. Wanneer deze scheefheid niet opgelost wordt kunnen paarden blessures oplopen. Daarom wil Joke Timmermans van YoKi je graag uitleggen wat die natuurlijke scheefheid inhoudt en hoe je je paard meer in evenwicht en balans kan trainen.

Joke Timmermans is instructeur rechtrichten, Akasha zit- en houdingscoach en systemisch paardencoach. Hierdoor kan ze zowel aan de mentale toestand van de mens als de fysieke toestand van het paard werken om een totaalpakket aan te bieden.

Wil jij…

  • je paard even gemakkelijk naar links als naar rechts laten draaien?
  • je paard helpen om niet meer naar binnen/buiten te vallen op de cirkel?
  • altijd de juiste galop aanspringen?
  • je paard met hoef- of beenproblemen helpen om pijnvrij te leren bewegen?
  • beter kunnen doorzitten?
  • zorgen dat je paard het bit niet meer vastpakt aan één kant?
  • dat het zadel niet meer scheef zakt?
  • alles leren over rechtrichten met een schoolpaard vóór je zelf een paard koopt?
  • je paard zijgangen aan de hand aanleren?

Antwoordde je op minstens één van de vragen “ja”? Kom dan naar de theorieavond op De Paardenboerderij op donderdag 26 februari van 19u tot 21u. Joke geeft uitgebreid uitleg over de natuurlijke scheefheid en welk stappenplan je kan volgen om je paard sterk en soepel te maken door rechtrichtende buigingsarbeid aan de hand en onder het zadel. Deze theorieavond kan je bijwonen voor slechts 10 euro.

 

Schrijf je hier in voor de theorieavond

 

Schrijf je je in voor de vervolgpraktijklessen op De Paardenboerderij krijg je deze 10 euro terug als een korting op de reeks. De praktijklessen worden individueel of per 2 gegeven op De Paardenboerderij met de therapiepaarden van De Paardenboerderij.

 

FACEBOOK
Yoki: www.facebook.com/00Yoki00
Joke Timmermans: www.facebook.com/joke.timmermans.9
De Paardenboerderij: www.facebook.com/paardenboerderij
Eventpage: www.facebook.com/events