Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/base.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 15 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/flipclock.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 16 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/js/dailycounter.js in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 17 Warning: filemtime(): stat failed for /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/css/base.css in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-under-construction/includes/display-functions.php on line 19 Warning: Array to string conversion in /customers/0/7/6/paardenboerderij.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 1098

Nieuwsbrief oktober 2014

UPDATE

OPENING PINKSTERMAANDAG

Wat een drukke zomer hebben we achter de rug en wat hebben we genoten!
Op Pinkstermaandag openden we officieel onze deuren. Onder een stralende zon mochten we maar liefst 800 gasten verwelkomen, groot en klein. We mogen dan ook spreken van een knal van een start. Bij deze een welgemeend dankwoordje aan alle aanwezigen voor hun interesse en vrienden en familie voor de hulp en blije gezichten.

KINDERKAMPEN EN PAARDENTHERAPIE

Sindsdien hebben we niet stil gestaan.
Zo hebben we heel wat kinderen laten proeven van het reilen en zeilen van De Paardenboerderij tijdens de kinderkampen waar we allemaal leuke herinneringen aan hebben.
Verder hebben we met succes samengewerkt met verschillende zorgcentra. Via paardentherapie leerden zowel kinderen als volwassenen o.a. persoonlijke knelpunten erkennen en wegwerken, iets waar we onze paarden heel dankbaar voor zijn.
 

INSCHRIJVING KINDERKAMP

HERFSTVAKANTIE

 
De Paardenboerderij - Kinderkamp
 
Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en wij hebben al vakantiekriebels! Tijdens de herfstvakantie organiseren we weer een kinderkamp. Het accent ligt op het op een speelse manier plezier beleven aan de paarden met aandacht voor sociale en emotionele ontwikkeling. Door de pedagogische begeleiding en individuele aandacht zijn kinderen met extra noden ook welkom.

Wanneer?

Van maandag 27 tot vrijdag 31 oktober 2014
Telkens van 9u00 tot 17u00

Voor wie?

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar
Maximum 12 deelnemers

Prijs

250 euro voor de hele week! Dit is inclusief héél veel paardenplezier, paardrijlessen, knutselmateriaal, 10-uurtje, middagmaaltijden, 4-uurtje en dranken.

Inschrijven

Inschrijven kan t.e.m. 22 oktober 2014 via info@paardenboerderij.be

 

VERHUUR STALLEN

MET BUITENLOOP

 
De Paardenboerderij - Verhuur stallen
 
Op de Paardenboerderij wonen momenteel 14 paarden. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. We hebben daarom ruimte om 5 paarden een nieuw onderdak te geven.

Inbegrepen

Verblijf in een ruime stal met buitenloop
Onderhoud van de stal en buitenloop
Automatische waterleiding met vers drinkwater
Vrij gebruik van de wasplaats
Gebruik van de buiten- en binnenpiste (op afspraak)
Gebruik van de weide (1 mei t.e.m. 1 oktober)
Algemene verzorging
Verzekering

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 06u00 tot 23u00
Zaterdag tot zondag van 08u00 tot 23u00

Meer info?

Meer informatie via info@paardenboerderij.be

 

GEZONDHEIDSTHERAPIE

MASSAGE EN VOEDINGSADVIES

 
De Paardenboerderij - Massagetherapie
 
Massagetherapie

Een massage doet zo veel meer dan alleen je spieren ontspannen. Door aangepaste massages en emotionele begeleiding kan je volledig tot evenwicht komen en migraine, darmproblemen, spierverrekkingen, huidaandoeningen, diabetes, kanker, leverproblemen, depressie, … onder controle houden. Je kan bij ons dus terecht voor zowel ontspannende als helende en energetische massages voor de genezing van spieren, zenuwen, lymfen bij acute of chronische pijn, revalidatie, slaapproblemen, enz.

Kruiden- en voedingsadvies

De herfst is een perfecte periode om je lichaam te zuiveren.
Wij geven emotionele en fysische ondersteuning op maat door middel van kruiden, bloesems, etherische olieën, zuiveringskuren en voedingsadvies voor zowel mens als dier. Wil je graag enkele kilo’s afvallen, je darmen zuiveren, heb je last van huidaandoeningen? Wij zoeken voor je uit welke groenten, vlees, granen, … het best bij jou past. Je mag immers zo veel eten als je wilt zonder je het gevoel krijgt dat je op dieet bent.

 

VACATURE

PAARDENTRAINER

 
De Paardenboerderij - Paardentraining
 
Functieomschrijving

Wij zoeken een goede trainer voor het africhten en zadelmak maken van een 5-tal paarden waar paardentherapie en paardrijlessen mee gegeven wordt. Je staat in voor het bitloos inrijden van de paarden volgens natural horsemanship.

Profiel

Je bent een ervaren trainer met een zachte hand die zelfstandig kan werken. Je moet paarden begrijpen en weten hoe ermee om te gaan. Je bent een voorstander van natural horsemanship en bitloos rijden.

Wij bieden

Een job in een startend bedrijf met een familiale sfeer.
Bepaalde duur, kans op verlenging
Werkuren zijn bespreekbaar
Zelfstandige activiteit

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. Sarah Schoofs naar info@paardenboerderij.be.

Vacaturedatum

29 september 2014

 
Link naar de online versie van deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief oktober